Generelt om jordstråler

 

Der er mange teorier om, hvad jordstråler er - men der er ikke rigtig nogen klare fakta som med syvtommer søm kan slå fast, hvad jordstråler er. Så vi må forholde os til de overleveringer, der er fra gammel folkemedicin, samt de mange erfaringer der er gjort af forskellige kloge mænd og koner gennem tiden.

Jorden er i princippet en stor stangmagnet med nord - og sydpol – Og jordstråler er stråler fra jordens kerne

Denne stråling er nødvendig som en del af det energisystem, der giver balance til mennesker og dyr, det kommer blot an på størrelsen af dosis. Som med så meget andet i livet, kan alt hvad man får for meget af være skadeligt - Sådan er det også med jordstråler.

 
Det har fra gammel folkemedicin været kendt, at man ikke skulle have sin seng stående over en vandåre, da dette kunne føre til sygdomme – Det har også  været kendt, at der hvor husdyrene ville ligge i marken var det sted, hvor man bedst kunne bygge sin stald for at undgå sygdomme, så jordstråling er ingenlunde en ny opdagelse.

 

Netop omkring dyr og landbrug er der mange tilkendegivelser rundt om i landet. Idet mange landmænd får lavet opmåling og neutralisering af jordstråling. Som de siger, så er det godt at se på raske dyr, og det gør heller ikke noget, hvis dyrlægeregningen kan holdes på et fornuftigt niveau.

 

Katte, myrer, bier og storke trives godt i kraftige jordstrålefelter, medens køer, grise, heste, hunde og mange andre dyr trives dårligt i kraftige jordstrålefelter.  

Høns kan blive stressede og pille fjerene af hinanden og måske hakke hinanden voldsomt, hvis der er kraftige jordstråler, hvor de opholder sig.


Er jordstrålingen for kraftig, hvor du enten arbejder eller sover, er det derfor meget nødvendigt, at du får neutraliseret virkningen af de alt for kraftige jordstråler.
Jordstråling påvirker vores immunforsvar, så det langsomt bliver nedbrudt med den følge, at  diverse sygdomme, som den enkelte person er disponeret for, kan udvikle sig.

Jordstråling er en energiform med stor gennemslagskraft, den er målt op til 23. etage i et højhus. Jordstråling er en energiform, som vi i dag endnu ikke har lært at styre eller udnytte. Vi har opdaget, at den kan have skadelige virkninger, men vi har også opdaget, at man kan afbøde disse ved hensigtsmæssige foranstaltninger,

Der findes forskellige typer jordstråler – bl.a. strålegitre som har fået navn efter dem, som har lokaliseret dem. Der findes jordstråler i mange retninger og ofte findes de både med positive og negative stråler. Når stråler med samme polaritet krydser hinanden, kan påvirkningen af mennesker og dyr blive for kraftig og påvirke immunforsvaret, så sygdom indtræffer.

Og endnu værre er det, når flere typer jordstråler med samme polaritet krydser hinanden, så bliver det helt galt. Fx vandårer som kan ligge i forskellige dybder og løbe i forskellige retninger og være både positivt og negativt ladet. Når vandårer krydser med andre typer jordstråler, kan påvirkningen blive ekstra kraftig.

Vi har mange strålegivere omkring os, som kan påvirke levende organismer på hver deres måde, her nævnes nogle stykker i flæng:

Højspændingskabler, varmelegemer i vandsenge, solarium over sengen, mikrobølgeovne, radarstråler, røntgenstråler, parabolantenner, trådløse telefoner. Disse stråler kaldes også for miljøstråler (de menneskeskabte).

 

 

Nyttig info i kort form:

Der findes vådliggere p.g.a. jordstråling.

Jordstråler kan være ekstra kraftige ved fuldmåne.

Brændenælder elsker jordstråler.

Jordstråler kan medføre depression.

Jordstråler kan vanskeliggøre muligheden for graviditet hos mennesker og dyr.

Der hvor koncentrationen af jordstråler er stærk, kan være det sted i huset, hvor der roder.

Jordstråler påvirker immunforsvaret.

 

 

Tilbage til toppen