Jordstrålesøgning

 

Er der steder i dit hus, hvor du ikke føler dig godt tilpas?

Er der steder i dit hus, hvor din familie ikke er glade for at opholde sig?

Er der steder, hvor du gerne ville sove, men ikke gør på grund af ubehag?

Er der steder, hvor dine husdyr ikke vil være?

En jordstrålefinder med et naturligt anlæg for at mærke universets kræfter kan undersøge dit hus og klarlægge, hvor der er skadelige jordstråler, som påvirker dig og dine husdyr.

Det er ikke nødvendigt at betale i dyre domme for tegninger, der viser jordstråler på kryds og tværs i huset – det hindrer ikke sygdomme.

Men en undersøgelse af, hvor der er skadelige jordstråler, er nødvendig for at kunne lave en fornuftig neutralisering – Det er nemlig neutraliseringen af skadelige jordstråler, der medvirker til sundheden i dit hus.

Skadelige jordstråler kan gennemtrænge alt og kommer bl.a. fra vandårer, der krydser hinanden og fra usynlige krydsgitre i jorden.

Påvirkningen af skadelige jordstråler gennem lang tid viser sig ofte som træthed, hovedpine, urolig nattesøvn, alvorlig sygdom og mindre kreativitet.

Jeg tilbyder:  At undersøge dit hus for skadelige jordstråler...  

                       At give forslag til hvad du kan gøre...

En opmåling for et almindeligt parcelhus inkluderer også en test af, hvor meget husets beboere er belastet af skadelige jordstråler – Prisen er incl. opfølgning pr. tlf. efter 2 måneder, hvis der er valgt en af mine metoder til neutralisering af jordstråler.

Det vigtigste er, at din seng og din hvilestol er placeret, hvor der ikke er skadelige jordstråler. Det har også betydning for dit helbred, at din arbejdsplads er fri for jordstråler.

Det kan derfor være en god ide at få foretaget en neutralisering af jordstrålerne frem for at flytte rundt på møbler og hvilesteder.

 

 

Tilbage til toppen